thegrocerystore.be

Mijn cadeau ideeën

Robinmobile biedt een interessant pakket

gallery-promo2-nlRobinmobile biedt een interessant pakket

Ik vind het een fijn idee dat ik te alle tijden de mogelijkheid heb om gebruik te maken van de internetverbinding die aanwezig is op mijn mobiele telefoon. Al zeker 15 jaar maak ik gebruik van mobiele telefonie en de laatste jaren zijn de mogelijkheden hierin steeds uitgebreider geworden. Omdat ik 15 jaar geleden toch wel erg modern was met mijn eerste mobiele telefoon ben ik dat altijd wel een beetje gebleven en zo heb ik eigenlijk altijd elk jaar wel een nieuw abonnement afgesloten welke voorzien was van een nieuwe mobiele telefoon. Vandaag de dag maak ik alweer anderhalf jaar gebruik van hetzelfde toestel en dat is erg uniek maar mijn mobiele abonnement is inmiddels voorbij en ik ben nog niet overgestapt naar een andere mobiele aanbieder. Afgelopen week viel een reclame uiting van Robinmobile mij op en deze maakte wel dat ik op zoek ging naar meer informatie omtrent deze Robinmobile. Ik kwam terecht in vele positieve ervaringen en reacties over de aanbieder Robinmobile. Robinmobile is een aanbieder van sim only en dat maakt dat ik gewoon gebruik kan blijven maken van mijn eigen mobiele telefoon en enkel een sim kaart ontvang. Dit maakt dan ook weer dat de vaste kosten doorgaans wat lager zijn en bij Robinmobile zijn deze kosten inderdaad erg netjes wanneer je bekijkt welke mogelijkheden je allemaal hebt. Bij robinmobile heb je bijvoorbeeld onbeperkte toegang tot mobiel internet, onbeperkt bellen en berichten sturen.

Meer verhalen