thegrocerystore.be

Mijn cadeau ideeën

Voor de houten sectionaalpoort liet ik de professionals langskomen

dscsdOm nog eens een goede update te geven over de ontwikkelingen aan mijn woning besloot ik tot het schrijven van dit blog. Ik vind het leuk te vertellen over de verbouwingen die hier gaande zijn, omdat ik er mijn hele hart in kwijt kan, het is echt een project geworden dat mij enorm aanstaat. Nooit had ik gedacht dat ik het scheppen van een eigen woning zó leuk zou gaan vinden, maar ik steek er met liefde al mijn energie in, want het geeft me ook weer zoveel terug. Sommige dingen kan ik niet zelf, daar heb ik experts voor nodig. Zo was het geval bijvoorbeeld bij de houten sectionaalpoort die ik hier heb laten installeren.

 

 

klanttevredenheid garantie

Opvallend element toegevoegd aan het exterieur van de woning

 

ovhDit onderdeel vereiste namelijk de blik van een professional, het was iets wat ik zelf wel zou kunnen hebben pogen, maar waarvan ik bij voorbaat al wist dat het me niets op zou leveren. Er zat al een oude poort in dit pand maar die was inmiddels al in zoverre vergaan dat ik er een nieuwe in moest komen, en ik koos voor een houten sectionaalpoort omdat ik dat in materiaal en werking van het systeem het beste achtte. Dat bleek bevestigd door de professionals die hier langskwamen om het geheel te bekijken en te installeren. Ze hebben een fantastisch ontwerp gemaakt en geïmplementeerd hier aan de woning, een die het karakter van het pand echt voor een groot deel bepaald heeft. Het aangezicht is er echt stukken mooier van geworden en dat was erg belangrijk want hoewel het binnen van zichzelf al heel mooi was, kon de buitenzijde van het pand nog wel iets opmerkelijks, iets opvallends gebruiken.