thegrocerystore.be

Mijn cadeau ideeën

Gelukkig had ik snel de site van Bizzix gevonden

Ik heb weer een goede tip om te plaatsen op mijn site namelijk, www.bizzix.be. Hierop kun je eenvoudig en snel een oplader bestellen voor je MacBook. Omdat ik nog al vaak de opdracht krijg van mensen om mij heen om iets uit te gaan zoeken heb ik in dit geval deze opdracht gekregen van een goede vriendin van mij. Haar opladers was stuk en dan kom je op een gegeven moment natuurlijk niet meer zover met je MacBook. Dat is natuurlijk erg balen en dan wil je zo snel mogelijk een nieuwe. Toevallig was ik bij mijn vriendin toen er echt niets meer met haar oplader kon beginnen, en na een hoop de duw en getrek aan het snoer ben ik direct voor haar op zoek gegaan naar een adres waar zij het probleem kon oplossen.

Mijn zoekopdracht was al snel gelukt

Nog diezelfde dag heb ik voor haar een bestelling gedaan en de volgende dag kreeg zij een verrassing thuis. En ik was die dag op mijn werk en al snel kreeg ik een telefoontje met een erg enthousiaste vriendin en daarmee wist ik dat ik het weer goed voor haar had uitgezocht. En daarmee weet ik zeker dat zij niet de enige zal zijn die misschien een onderdeel zoals een lader of een accu of andere kabel voor MacBook en of iPhone nodig heeft. Daarom hoop ik dat ik andere mensen die mijn bericht lezen hier ook een plezier mee kan doen.

Meer verhalen