thegrocerystore.be

Mijn cadeau ideeën

Lichtkoepel in mijn vriend´s huis!

2Leuk dat je er weer bent! Vandaag ga ik het over iets hebben wat ik heb vernieuwd in het huis van een vriend van mijn. Ik ga het namelijk hebben over een nieuwe lichtkoepel, zoals jullie weten vind ik het heerlijk om lekker te klussen en ik help dan ook veel mensen om mij heen. Ik heb inmiddels ook al zelf war inzicht op het gebied van wonen en daar ben ik erg blij mee! Zo vond een vriend van mij dat zijn huis wel wat nieuws nodig had en daarom bracht ik hem op het idee om een koepel aan te schaffen. Dit leek hem wel wat en stemde er mee in aangezien hij meer licht in val wilde hebben in zijn woning, gelukkig kende ik een goede website. Hij vond het lastig om hier de juiste koepel te vinden omdat er simpelweg zoveel mooie producten op de website staan! Na goed op de website gekeken vond hij hetgeen waar hij naar op zoek was, een prachtige koepel!

Zijn nieuwe koepel is een groot succes!1

Inmiddels heeft hij zijn aankoop al in huis en heb ik hem geholpen met het plaatsen er van. Het ziet er echt super uit en ik ben dan ook erg blij dat ik hem deze tip heb kunnen geven! Hij is mij erg dankbaar voor de goed hulp en dat doet mij goed als vrienden zijnde!3

Meer verhalen