thegrocerystore.be

Mijn cadeau ideeën

De allerleukste cadeaubon van de Primera

your-gift-cardsDe allerleukste cadeaubon van de Primera

Hoeveel kinderen zijn er niet die het gevoel hebben maar niet tegemoet te kunnen komen aan de verwachtingen die hun ouders hebben? In mijn kringetje ken ik er in ieder geval genoeg! Jongeren die gaan studeren omdat hun ouders dat verwachten, ook al voelen ze zelf niet zoveel voor die bepaalde studie. Kinderen die zich schuldig voelen omdat ze denken niet te zijn geworden wat hun ouders voor ogen voor ze hadden. Iedereen worstelt met de band met zijn ouders en dat is misschien ook wel logisch ook, want in hun twintiger jaren gaan jongeren zich nog meer afzetten van hun ouders dan in de puberteit. Harmonieuzer hoor, dat wel. Maar ondertussen wel abrupter, structureler. Je bouwt namelijk je eigen leven op, weekt je los van je ouders. Zo moet het ook, hoort het ook, en is het jaren en jarenlang al gegaan. We komen op de leeftijd dat we ons gaan voorbereiden op het stichten van een eigen gezin, daar hoort bij dat je loskomt van je ouders. Ik heb echter op een ander gebied het gevoel niet tegemoet te kunnen komen, en dat is wat het teruggeven betreft. Altijd al heb ik veel van mijn ouders gekregen, iets wat zeker niet alleen in materiele waarde is uit te drukken, maar ook erg om de gebaren, om de liefde gaat. Nu ze onlangs 25 jaar getrouwd waren, trommelde ik mijn twee broers op om ook echt iets leuks voor hen te verzinnen. We besloten eens op de site van de Primera te kijken, want een van mijn broers had daar goede verhalen over gehoord. Bij Primera kun je namelijk allerlei soorten cadeaubonnen halen en we zochten naar eentje die de lading zou dekken. En natuurlijk vonden we er eentje! We deden ze een weekendje weg met z’n tweeën cadeau, de allerleukste bon die er in het aanbod van de Primera bij zat!