thegrocerystore.be

Mijn cadeau ideeën

Je kan tegenwoordig een boek met naam bestellen

annemarie-van-gaal-ambitieJe kan tegenwoordig een boek met naam bestellen

 

Je kan tegenwoordig een boek met naam bestellen. Dit kan bij Primera. Ik vind dit echt een leuk idee, zo is het boek met naam echt voor jou gemaakt. Omdat mijn kleine neef verliefd is op Woezel en Pip en hij binnenkort jarig is, besloot ik een boek met naam voor hem te bestellen van deze twee figuren. Zelf kijk ik het wel eens met hem samen en ik moet eerlijk bekennen, ik vind het ook wel leuk. In het boek wordt het lammetje naar de ontvanger genoemd, naar mijn neefje dus. Ik denk dat hij het heel erg leuk gaat vinden. Toen mijn neefje geboren werd zat ik net in het buitenland. Dit vond ik verschrikkelijk, want ik had er dolgraag bij willen zijn. Een week later kon ik mijn neefje pas echt zien. Sindsdien ga ik er sowieso elke maand wel een keer heen. Ik heb een goede band met mijn zus en ik wil ook een hechte band opbouwen met mijn neef. De jaren vliegen voorbij en het zou zonde zijn om de ontwikkeling van je eigen neefje te missen, daarom waak ik hier ook erg voor. Ik vind het hele boek met naam gebeuren ontzettend leuk. Toen ik op de site kwam zag ik ook dat ze een aantal volwassenen boeken hadden waar je de boek met naam optie kon kiezen. Een leuk idee voor de verjaardag van een vriendin van mij. Zij ging namelijk vroeger altijd bij haar favoriete boeken namen vervangen met haar eigen naam. Hier moest ik altijd zo hard om lachen, omdat ik nooit echt begreep waarom ze dat deed. Maar bij een goed verhaal wilde ze altijd dat ze het zelf had meegemaakt. Ontzettend schattig wel. Ik weet niet of ze al over het boek met naam heeft gehoord, maar het is zeker cadeauwaardig.