thegrocerystore.be

Mijn cadeau ideeën

Goede kwaliteit gevulde snoepzakken

snoepman

Binnenkort een grote hoeveelheid gevulde snoepzakken nodig voor een sponsorloop voor het goede doel of voor een markt voor het goede doel? Dan is Snoepman de persoon die je zoekt. Snoepman is een bedrijf met gevulde snoepzakjes. Deze zakjes zijn een goede mix van hoge kwaliteit snoep. Ze hebben keuze uit verschillende groottes snoepzakjes. Ze hebben ze vanaf 150 gram tot aan 400 gram aan snoep. Deze kan je in grote getallen bestellen voor groothandelsprijzen. Hoe meer je er in 1 keer besteld hoe minder ze per stuk gaan kosten voor je. Dit is perfect voor een markt voor het goede doel.

snoep

Waarom zou je kiezen voor Snoepman

Snoepman is een bedrijf die wordt gerund door 2 mensen. Ze noemen zichzelf de candyman en zijn sweetie. Ze doen al vele jaren mee in de snoepbranch en de retailmarkt. De prijzen die ze vragen voor het snoep zijn goedkoper dan groothandelsprijzen. De kwaliteit van het snoep dat je koopt is heel goed. Dit betekent geen Jumbo huismerk snoep, maar kwaliteit zonder zoet of smaakstoffen. Verder is de service enorm goed. Ze beantwoorden je vragen heel deskundig en kunnen je goed advies geven over het snoep en de grootte van de zakjes. Tot slot hebben ze een snelle levering.

Nog veel meer dan alleen gevulde snoepzakjes

Snoepman kan nog veel meer voor je doen dan alleen gevulde snoepzakjes leveren. Ze hebben ook losse bakken snoep en een kleine collectie aan echte belgische chocolade voor je.