thegrocerystore.be

Mijn cadeau ideeën

De beste cadeautips voor in huis!

Het vinden van een huis is vaak niet eenvoudig. Het huis moet aan allerlei wensen voldoen, een bepaalde oppervlakte hebben, een tuin hebben of juist een bovenhuis zijn, voldoende het huis moet slaapkamers hebben én natuurlijk in jouw favoriete buurt zijn. Daarbij komt dat het in deze tijd al überhaupt lastig is om een huis te vinden. Genoeg reden dus, om als je dan eindelijk jouw nieuwe woning gevonden hebt, een feestje te organiseren! Maar wat geef je iemand nou tijdens een housewarming party? Laat je inspireren door dit artikel!

Mooie (wijn) glazen

Van mooi glaswerk kun je eigenlijk niet genoeg hebben. Er sneuvelt altijd wel een glas tijdens het afwassen of opruimen en tijdens een feestje zijn wat extra wijnglazen of champagneglazen zeer gewenst. Tip: Soms vind je in de kringloop ook de leukste glazen die ook nog eens uniek zijn voor een mooi prijsje.

Persoonlijke kalender

Je kunt ook zelf een mooie kalender maken! Selecteer een heleboel foto’s die je verdeelt over het hele jaar en knutsel zo zelf, of met behulp van een printshop, een leuke kalender in elkaar. Dit is een persoonlijk cadeau dat gegarandeerd in de smaak zal vallen. Je kunt natuurlijk ook gewoon een mooie kant-en-klare kalender kopen. Bij Kalendergigant hebben ze een heel groot assortiment.

Verwenpakket

Ook heel leuk om iemand te geven die net een nieuw huis heeft, is een pakket vol luxe etenswaren. Denk hierbij aan lekkere verse noten, goede olijfolie, een mooie wijn en een peper- & zoutset. Dit is echt iets voor de eetliefhebbers onder ons.

Een chique houten snijplank

Een mooie snijplank van luxe hout is niet alleen handig om voor het snijden te gebruiken, maar ook ideaal voor het serveren van (borrel)hapjes, kazen of snacks. Een goed cadeau voor iedereen die van een gezellige borrel houdt!