thegrocerystore.be

Mijn cadeau ideeën

Maatpak voor een gedistingeerde uitstraling

hemsted-logo-brown (1)Maatpak voor een gedistingeerde uitstraling

Een maatpak ziet er verzorgd uit en geeft de man een goede gedistingeerde uitstraling. Ik ben zelf altijd zeer fan van het maatpak en vind dat iedere man een goede maatpak in zijn kast moet hebben. Ik ben styliste en hou mij al jaren bezig met bedrijfskleding, de maatpak is dus een favoriet onderwerp. Zowel mannen als vrouwen hebben vaak last van twijfels over bedrijfskleding. Wat zijn de regels bij je bedrijf, er zijn bedrijven waar het een grote zonde is als je in je spijkerbroek op de werkvloer komt maar er zijn ook bedrijven die dit niet belangrijk vinden. Maar om het zekere voor het onzekere te nemen is mijn eerste tip altijd: een maatpak aanschaffen, mits ze er al een hebben. Maar ik merk bij veel mannelijke klanten dat ze nog geen maatpak hebben. Ik ga dan gelijk met ze naar de winkel om een fatsoenlijk maatpak aan te schaffen. Je ziet de zelfvertrouwen in de mannen, het moment dat ze het pak aandoen, stijgen en stijgen. Het heeft misschien ook wel iets te maken met je mannelijkheid, net zo als een vrouw die moet leren zich mooi of sexy te voelen. In touch met je vrouwelijkheid. Zo ook bij de man dus, en ik ben er een grote voorstander van om iedere man een maatpak te laten aanmeten. Mijn ouders waren stijlvolle mensen met altijd goede kleding, ik ben hier mee opgegroeid en zie het ook als een waarde.