thegrocerystore.be

Mijn cadeau ideeën

Cambio broek staat mijn moeder fantastisch en dit weet ze

2811.10.6Cambio broek staat mijn moeder fantastisch en dit weet ze

Mijn moeder heeft een cambio broek en telkens als ze die aan heeft, sta ik weer versteld hoe mooi ze is. De cambio broek staat haar echt ontzettend goed en ergens word ik dan een beetje jaloers. Mijn moeder kan heel erg goed voor zich zelf zorgen, ze weet dat de cambio broek mooi staat, ze weet wat haar lichaam goed kan hebben en daar maakt ze ook gebruik van. Zelf vind ik dit moeilijk om te zien, want ik heb dit totaal niet. Ze is mij dat ook echt een beetje vergeten te leren tijdens mijn opvoeding, het ging vaak alleen maar over haar. Toen ze de cambio broek kocht moest ze het ook in mijn gezicht wrijven. Dit vind ik dan prima, maar wat ik niet prima vind zijn haar opmerkingen jegens mij en mijn kleding. Ze vind dat ik maar een rare stijl heb, en daar pakt ze mij precies in mijn onzekerheid, want ik weet ook niet wat mijn stijl is. Verschrikkelijk dus ook als iemand dit dan benadrukt. Ik heb wel eens gevraagd of ze mij wilde helpen, ik zou bijvoorbeeld zelf ook wel zo’n cambio broek willen, maar ergens voelt het zo stom om je moeder als voorbeeld te zien en haar achter na te lopen. De rollen zijn een beetje omgedraaid volgens mij, het lijkt alsof ze een strijd met mij opzoekt terwijl ze eigenlijk trots op mij moet zijn, dat ik een volwassen vrouw ben en aan het worden ben ook vooral, ik ben zoekende maar wordt wel steeds meer eigen, probeer los van mijn moeder te komen. Misschien is dit waarom ze tegenwoordig zo tegen mij doet, kan ze het niet echt hebben dat ik een eigen leven ga leiden. Ik denk dat ik het er toch over ga hebben, het is natuurlijk vervelend dat je jaloers bent op je eigen moeder, volgens mij is dit niet gezond.