thegrocerystore.be

Mijn cadeau ideeën

Op originele wijze poloshirts bedrukken

2__53_2_ms1.rvf_1Op originele wijze poloshirts bedrukken

Ik doe al eeuwen aan hockey, vind het de leukste sport die er is. Ik kan me niet goed heugen wanneer ik eraan begon, ik denk dat ik toen een jaar of zes a acht was. Het was iets wat iedereen in onze klas wel deed, in ieder geval de vriendjes waar ik mee optrok. Daarom was het haast automatisch dat ik er ook interesse in zou krijgen. Het is altijd iets geweest waar ik lol in heb gehad, maar ik heb het ook niet voor meer dan dat gedaan. Het is nooit mijn ambitie geweest er onwijs goed in te zijn, ik vond het belangrijker om lol in het spel te hebben. En natuurlijk zijn de dingen er omheen ook erg belangrijk, er vindt een heel sociaal leven op de club plaats. Je associatie is er misschien een van onwijze kakkers maar zo zie ik dat daar helemaal niet. Natuurlijk zitten er wel redelijk welgestelde mensen tussen, maar zo’n onderscheid is er tegenwoordig helemaal niet meer. Het is iets wat je doet voor de leuk, wat mensen echt als een sport zien, en niet als een verlengstuk van hun business leven. Samen met mijn team besloten we laatst dat we toch echt poloshirts bedrukken moesten. We hadden het vijftigjarig bestaan van de club en wilden daar iets speciaals mee en voor doen. We gingen dus poloshirts bedrukken met een speciale boodschap erop. Ieder van ons had een woord op de rug en als wij met z’n elven in formatie gingen staan kwam er een boodschap uit die de club feliciteerde met het jubileum.